Saturday

Mall and Plaza

Mall and the plaza is the most suitable place to transactions of trade at modern era. The shopping mall not specific to the bourgeoisie but the proletariat has also become here, a habit to shop at the mall, buy fashion, home furnishings cosmetics, electronics and various other daily needs.

Once upon a time went to Mall is the work of people bourgeoisie but currently only the proletariat to the mall or shopping at plaza familiar. maybe this is what is called the global era between people bourgeoisie and people proletariat has the same habits depend on the capital he has.

This way means that will encourage people to be individualistic, materialistic and consumerist. this will be dangerous if not in Balance with the progress of productive value for each individuals. With high productivity value of one's income will increase so that people's purchasing power although remain high well conditioned in accordance with the income he achieved.

11 comments:

  1. link sdh tpasang, skalian kalo mo beli baju dsini tmptny http://raini-sale.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. iya..semua orang sekarang punya kebiasaan yang sama... ke mall. padahal sebenernya gak mampu untuk afford keinginannya.. huu ngeri deh..

    ReplyDelete
  3. Di Surabaya, kota tempat tinggal saya, dipenuhi mall-mall yang bertambah dari hari ke hari. Sedangkan taman hijau untuk berekreasi sangat kurang. Akibatnya, kalau berwisata di Surabaya ya jalan2 ke mall....

    ReplyDelete
  4. Edwin@ aku orang surabaya, tapi masih ada bonbin dan kenjeran tuh

    ReplyDelete
  5. Mall dan plaza merambah ke daerah2 ..menjadikan daerah tsb ramai .

    ReplyDelete
  6. salam sahabat
    wah jadi pingin jjs ke mall hiks..hiks..oh ya dah saya follow kalo sedia follow buat saya ya thnxs n good luck thnxs for visited my simple blog

    ReplyDelete
  7. jarang ke mall,malah sering ke pasar tradisional.hehehe

    ReplyDelete
  8. Mall memang tempat yang nyaman untuk belanja, tetapi banyak juga orang yang ke mall tidak untuk belanja tetapi hanya sekedar jalan jalan sambil menikmati barang barang yang dia ingin beli, hehehe. Yang paling rame dari mall mungkin foodcourtnya.

    ReplyDelete

saling berpesanlah dalam hal Kebaikan dan kesabaran

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Followers